pijnzones

Wees op uw best met Paingone

Of het nu gaat om gewrichtspijn, spierpijn, rugpijn, migraine, artritis, ischias, tendinitis of een andere pijnlijke aandoening, het Paingone-assortiment heeft mogelijk een oplossing om de bijbehorende pijn te verlichten.

 • Artritis

  Artrose is een aandoening die abnormale slijtage van het kraakbeen veroorzaakt. Het wordt gekenmerkt door aanhoudende pijn die leidt tot gedeeltelijke invaliditeit. Paingone biedt een gamma producten aan om dit soort pijn te verlichten zonder medicatie.

 • Knieën & Heupen

  Knie- en heuppijn zijn vaak het gevolg van overbelasting en chronische spiervermoeidheid omdat beide gewrichten voortdurend worden gebruikt. Daar zijn veel redenen voor en het kan zeer invaliderend zijn.

 • Migraine

  Migraine kan door verschillende oorzaken worden veroorzaakt: stress, vermoeidheid, gevoeligheid voor licht, pijnlijke menstruatie, enz. Paingone biedt een product aan om deze migraines te voorkomen en te verlichten zonder medicatie.

 • Nek- en schouderpijn

  Pijn in de nek en schouders komt vaak voor. Afhankelijk van de plaats (zenuw, wervels, pezen, spieren) kunnen de symptomen verschillen.

 • Rugpijn

  Rugpijn kan worden veroorzaakt door een aantal factoren: bepaalde ziekten, letsel of stress. Paingone biedt een alternatief voor medicatie voor mensen die hun pijn op een natuurlijke manier willen verlichten.

 • Spieren en gewrichten

  Spier- en gewrichtspijn komt vaak voor en kan verschillende oorzaken hebben, zoals letsel of artrose. Bij het ouder worden treedt echter vaker gewrichtspijn op ten gevolge van osteoartritis. Dit kan één of meer gewrichten aantasten.

 • Voeten & Enkels

  Pijn aan de voeten en enkels die gepaard gaat met gevoelloosheid en zwakte in uw voet kan worden veroorzaakt door een beknelde zenuw in uw enkel (tarsale tunnelsyndroom) of rug (ischias). Brandende, verdoofde of gevoelloze voeten kunnen worden veroorzaakt door een slechte bloedcirculatie, vooral bij mensen met diabetes of perifere vasculaire problemen.

 • Zware en pijnlijke benen

  Zware en pijnlijke benen gaan vaak gepaard met andere symptomen, zoals tintelingen, gezwollen voeten, enz. Al deze symptomen worden veroorzaakt door een slechte bloedcirculatie. Paingone biedt een oplossing om uw bloedsomloop te verbeteren en uw pijn te verminderen.