Over Paingone

Al ongeveer 20 jaar zorgen onze producten voor een natuurlijke, doeltreffende en snelle verlichting van de pijn. Al onze producten zijn klinisch bewezen en van klasse 2a.

Paingone biedt een breed scala van producten aan. Al onze producten zijn medische hulpmiddelen die helpen bij het verlichten van: artrose, rugpijn, migraine, gewrichts- en spierpijn, enz.

Blader door het assortiment

Onze Paingone producten maken gebruik van elektrostimulatietherapie (TENS) om alle soorten pijn te verlichten zonder medicatie.

Ons verhaal

Van een originele en unieke uitvinding is Paingone uitgegroeid tot een merk dat een breed scala aan oplossingen biedt om pijn te verlichten zonder medicatie. Laten we eens kijken hoe we onze expertise en reputatie hebben opgebouwd:

2021

We zijn trots om de release van Paingone Fllow aan te kondigen. Het is klinisch getest om zware en pijnlijke benen te verlichten zonder medicatie. Paingone Fllow is een CE-gecertificeerd medisch apparaat van de nieuwste generatie dat kan helpen pijn in benen en voeten te verminderen en de bloedsomloop te verbeteren.

2020

Paingone is nu een vertrouwd merk voor pijnverlichting, met een reeks producten voor het verlichten van diverse pijnlijke gebieden. De nieuwe producten van 2020 zijn Paingone Aegis, dat rugpijn verlicht, en Paingone Qalm, dat migraine helpt voorkomen en verlichten.

2018

Paingone XL werd in 2018 geïntroduceerd en heeft niet voor niets sinds zijn lancering uitstekende feedback gekregen van onze klanten. Dit product biedt verlichting voor grote pijnlijke gebieden zoals dijen, kuiten, armen, rug, enz.

2017

Paingone One en Paingone Plus hebben veel mensen over de streep getrokken, dus werd Paingone Freeze ontwikkeld. Deze gel verlicht gewrichts- en spierpijn. Paingone Freeze is gemakkelijk te gebruiken en heeft een verkoelend effect dat vergelijkbaar is met dat van een ijspak. Dit product biedt snelle en effectieve verlichting van de pijn om vrijer te bewegen.

2016

In 2016 werd een nieuw model automatische pen gelanceerd: de Paingone Plus. Dit model is al snel het favoriete product van onze klanten geworden.

2010

Sindsdien heeft Paingone veel mensen weten te overtuigen. Sinds 2010 zijn er wereldwijd meer dan 1,9 miljoen producten verkocht.

1998

Paingone werd officieel gelanceerd in 1998 en won kort daarna de prijs voor “Beste medische product van het jaar”.

1995

Geïnspireerd ging de heer Nødskov aan de slag. Na veel onderzoek en klinische tests werd Paingone geboren!

1992

Tijdens een reis naar een medische handelsbeurs in de Verenigde Staten leerde Nødskov over een nieuwe elektrische therapie voor pijnbestrijding (TENS) die wordt uitgevoerd met grote machines en ziekenhuisapparatuur.

1988

Paingone is het geesteskind van een Deense uitvinder, Preben Nødskov. Hij wilde zijn vrouw Aase, die aan verlammende handpijn leed, helpen en zocht naar een medicijnvrije oplossing.

Paingone, de producten waarop u kunt vertrouwen

Al onze producten voldoen aan de meest recente internationale normen, zodat u er zeker van kunt zijn dat het product dat u gebruikt het beste biedt op het gebied van veiligheid, kwaliteit en efficiëntie.

 • CE-gemarkeerde medische hulpmiddelen

  Onze producten zijn CE-gemarkeerd voor medische hulpmiddelen. Deze goedkeuring krijgen alleen de toestellen die voldoen aan de strenge eisen van de meest recente Europese richtlijnen.

 • Onafhankelijke audit

  De productiefaciliteiten worden jaarlijks gecontroleerd door onafhankelijke aangemelde instanties om te garanderen dat volledig aan de normen wordt voldaan.

 • Klinisch bewezen

  De producten zijn klinisch bewezen of gebaseerd op de meest recente gepubliceerde wetenschappelijke bewijzen.

 • Een geëngageerd merk

  Wij zetten ons in voor een ethisch product dat mensen waardeert, de levenskwaliteit verbetert en afval zoveel mogelijk beperkt.

Wat de medische beroepsgroep zegt

Bewezen effectiviteit in dubbelblinde, placebo gecontroleerde studie.“Paingone * is onderworpen aan een rigoureuze vorm van wetenschappelijk onderzoek: een dubbelblind, placebo gecontroleerd onderzoek. Bij deze studie waren 50 deelnemers betrokken die aan een reeks pijnlijke aandoeningen leden. De resultaten voor chronische, langdurige pijn waren overtuigend en ondersteunen het gebruik van paingone * als pijnbestrijdingsmiddel. Uit de studie bleek dat patiënten vonden dat ze meer pijnverlichting bereikten bij het gebruik van paingone * dan bij gebruik van het placebo (dummy) -apparaat. Gedurende een periode van 28 dagen verminderde paingone consistent en significant de pijn voor de proefpersonen. Terwijl het placebo-apparaat vrijwel geen verlichting bood. De studie concludeerde dat “het gebruik van het paingone * -apparaat chronische pijn significant vermindert bij dagelijks gebruik gedurende 28 dagen in vergelijking met het placebo

– Volledig studie wordt binnenkort gepubiceerd

Paingone pijnbestrijdingspen is een veilige, gebruiksvriendelijke pijn verlichtings apparaat zonder medicatie die kan worden gebruikt voor zelfbehandeling. 61% van de patiënten in het onderzoek ervaarde pijnverlichting

– Dr D.H., SpR Anaesthetics

76% van de patiënten hadden effecten variërend van goede tot uitstekende pijnverlichting… Paingone is effectief als pijnstiller en is een goede aanvulling op andere behandelingen. In de proef werden geen bijwerkingen waargenomen.

– Behandeling van acute tenniselleboog en artrose van de knie door Dr. Ole Asbjorn, huisarts, MD

Paingone Warriors

 

Alexandra

“Dankzij kalm kan Alexandra:


✅ Haar migraines voorkomen
✅ Haar migraines verlichten, waar ze ook is.”

Alexandra

Anita B

“We hebben het vanmiddag ontvangen. Het werk erg goed tegen pijn in mijn pees.”

Anita B

Bianca R

“Ik gebruik de Paingone regelmatig als ik lage rugpijn heb. De pijn verdwijnt na enkele minuutjes nagenoeg volledig en dan ben ik enkele uren pijnvrij.”

Bianca R

Catherine C

“Verlicht mijn pijn aanzienlijk.”

Catherine C

Chantal L

“Zeer eenvoudig in gebruik en pijn sterk verminderd.”

Chantal L

Christain B

“Super effectief, ik heb pijn in mijn rug, rechterbeen en nek. Paingone verlicht mijn pijn heel snel. Aanbevolen voor mensen die last hebben van rugpijn, benen, nek etc.”

Christain B

Christian H

“Super blij, effectief apparaat tegen pijn, zeer tevreden met het resultaat en makkelijk in gebruik.
Ik raad het iedereen aan!”

Christian H

Christian P

“Christian gebruikt Paingone al 2 jaar voor zijn lage rugpijn en voor zijn pijn gerelateerd aan zijn ischias en artrose. Dankzij Paingone voelt hij zijn spierpijn niet meer!”

Christian P

Christophe

“Thanks to Paingone, Christophe can:
✅ Work in his garden with complete peace of mind!
✅ No longer feel his pain”

Christophe

Evelyne D

“De Paingone-pen is erg effectief.”

Evelyne D

Henrique M

“Ik heb reuma in mijn handen. Sinds ik Paingone ongeveer 3 keer per dag heb gebruikt, heb ik echte verlichting ervaren. Makkelijk in gebruik, ik neem het zelfs mee naar mijn werk. Ik raad het ten sterkste aan.”

Henrique M

Luciana D

“Zeer effectief vanaf het eerste gebruik. Ik heb last van nekpijn. een simpele “klik” en de elektrische stimulatie verlicht onmiddellijk de pijn.”

Luciana D

Marc-Emmanuel

“Dankzij Paingone kan Marc:
✅ Buiten werken
✅ Zijn Spieren snel en moeiteloos ontspannen.”

Marc-Emmanuel

Nathalie N

“Ik ben onlangs gestart met het gebruik van Paingone en ik ben tevreden. Het helpt me om mijn pijn beheersbaar te maken.”

Nathalie N

Sandrine

“Sandrine gebruikt al 1 week Paingone, en ze is al overtuigd van dit product! Ze gebruikt het een half uur’s morgens en’s avonds. Het gevoel is identiek aan het gevoel dat ze had toen ze naar de fysiotherapeut ging. Ze heeft al een week geen antipijn crème of pijnstillers meer gebruikt.”

Sandrine