Professionele meningen over Paingone XL

Ontdek hieronder de meningen van gezondheidsprofessionals over Paingone XL. Er is hen niets aangeboden in ruil voor het publiceren van hun mening.

Avis professionnel de santé Paingone XL

Maryse Cuypers

Pijnverpleegkundige

” We gebruiken Paingone XL in de pijnafdeling van het ziekenhuis, vooral in de ontwaakruimte voor hyperalgetische patiënten. Daarna zijn patiënten meestal erg geïnteresseerd om er zelf een te kopen, waarschijnlijk vanwege de snelle verlichting die het biedt en het gebruiksgemak. “

Avis professionnels de santé paingone XL

Sébastien Demoitié

Hypnoloog en pijntherapeut

” Ik was aangenaam verrast door de effectiviteit van het apparaat, het is mijn favoriet bij Paingone. Het is effectief voor het verminderen van pijn (sneller of langzamer afhankelijk van de patiënt en de specifieke situatie). Afhankelijk van het programma geeft het bijna het gevoel van een massage! Het is eenvoudig aan te brengen, wat een groot pluspunt is.”

Professionnel de santé Paingone XL

Martin Canty

Osteopaat

“Na het testen van Paingone XL meldden patiënten mij een snelle verlichting van hun pijnlijke aanvallen, wat leidde tot een beter welzijn. Het feit dat de apparaten praktisch en gemakkelijk te gebruiken zijn, stelt hen gerust en stelt hen ook in staat om hun medicijninname te verminderen.”

Paingone XL

Verlicht je dagelijkse pijn

Paingone XL is ideaal voor het verminderen van chronische en/of acute pijn, vooral op grote delen van het lichaam Dit apparaat is bijzonder geschikt voor dijen, schouders, knieën,…
  • Snelle, gemakkelijke en discrete verlichting
  • Continu gebruik gedurende 15 minuten
  • 12 instelbare intensiteitsniveaus
  • Verschillende pulsmodi
  • Werkt met 2 CR2032 batterijen (inbegrepen)
  • 30 dagen tevredenheidsgarantie

★★★★★ 65 beoordelingen

Oorspronkelijke prijs was: €49,90.Huidige prijs is: €39,00.