De meningen van gezondheidsprofessionals over Paingone Qalm

 

Ontdek hieronder de meningen van gezondheidsprofessionals over Paingone Qalm. Er is hen geen tegenprestatie aangeboden in ruil voor het publiceren van hun mening.

Avis professionnel de santé Paingone Qalm

Delphine Lassoie et Nancy d'Hulster

Pijnverpleegkundigen

“Na het uitlenen van Paingone Qalm aan patiënten en personeelsleden die last hebben van migraine en spanningshoofdpijn, hebben we positieve feedback ontvangen over het gebruik van het apparaat in de crisisverlichtingsmodus. Het is een mooie niet-medicamenteuze aanvulling op mogelijke behandelingen.”

Avis professionnel de santé Paingone Qalm

Dr Gianni Franco

Neuroloog

« Ik heb veel ervaring met niet-medicamenteuze benaderingen van migraine en spierspanningshoofdpijn in de brede zin van het woord, en in deze context beveel ik Paingone Qalm aan. Het is een effectief apparaat, zonder bijwerkingen, goed verdragen, dat een actieve deelname aan de behandeling van je eigen migraine mogelijk maakt. Paingone Qalm verbetert de levenskwaliteit.»

Avis professionnel de santé Paingone Qalm

Maryse Cuypers

Pijnverpleegkundige

« Bij het testen van het medische apparaat Paingone Qalm tijdens mijn migraineaanvallen, merkte ik een echte verlichting op en een aanzienlijke verbetering van mijn slaapkwaliteit. Het is ook een praktisch en gemakkelijk draagbaar apparaat.»

Avis professionnel de santé Paingone Qalm

Dr Fabrice Goossens

Anesthesist-pijnbestrijder

«Ik raad Paingone Qalm aan voor patiënten die een frontaal pijncomponent hebben. Ze hebben allemaal getuigd van de effectiviteit van dit apparaat bij het verlichten van hun migraine. Ik zal dus blijven praten over het testaanbod op de website, wat een geweldige kans is om het twee maanden achter elkaar te proberen. »

Avis professionnel de santé Paingone Qalm

Dr Patrick De Wit

Neuroloog

«Patiënten die lijden aan gecombineerde migraine en spanningshoofdpijn zijn uitstekende kandidaten voor Paingone Qalm, omdat het een gunstig effect heeft op beide soorten hoofdpijn, wat het medicijngebruik kan verminderen. »

Avis professionnel de santé Paingone Qalm

Anne-Charlotte Garet

Diëtiste-Voedingsdeskundige

” Ik heb het Paingone Qalm apparaat getest en het was effectief in het verlichten van mijn migraine. Wat betreft acute migraineaanvallen, verlicht het apparaat en kan het worden aangevuld met medicatie indien nodig.”

Avis professionnel Paingone Qalm

Camille Fleury

Osteopaat

“De feedback van patiënten die Paingone Qalm hebben getest is goed. Toegepast in de crisisverlichtingsmodus vanaf de eerste symptomen, heeft het apparaat hun spanningshoofdpijn kunnen verminderen of zelfs stoppen. Klein nadeel: het apparaat is niet erg discreet om in het openbaar te gebruiken.”

Avis professionnel Paingone Qalm

Lara Donnay

Verloskundige

“Ik heb eerst Paingone Qalm op mezelf getest, het gevoel is nieuw maar je raakt er snel aan gewend. Aangezien ik geen chronische migrainepatiënt ben, gebruikte ik de crisisverlichtingsmodus die mijn migraine aanzienlijk verminderde. Daarna stelde ik voor aan enkele patiënten, die tijdens de premenstruele fase last hebben van deze kwalen, om het te testen: de feedback was positief!”

Avis professionnel de santé Paingone Qalm

Dr Catherine Aitaoudia

Huisarts

“Ik merkte dat het preventieve programma het aantal migraines en hun intensiteit aanzienlijk verminderde. Meer specifiek duurde de migraine van een van mijn patiënten een uur in plaats van een dag (normaal gesproken) na het gebruik van het apparaat in de preventieve modus gedurende een week.”

Avis professionnel de santé Paingone Qalm

Sébastian Demoitié

Hypnotherapeut en pijntherapeut

« Volgens mijn ervaring is Paingone effectief voor bepaalde soorten hoofdpijn, waaronder migraine. Volgens de patiënten, voor de tests die al zijn uitgevoerd, is het apparaat effectief tussen enkele minuten en 6 weken dagelijks gebruik. Het is echt een “eenvoudige” oplossing (vooral bij het aanbrengen) en zonder bijwerkingen, die het proberen waard is in geval van terugkerende migraine.  »

Avis professionnel de santé Paingone Qalm

Eléonore Ternet

Osteopaat

« Paingone Qalm is een effectieve oplossing voor de preventie en vermindering van pijn door oogmigraine. Het is een praktisch alternatief om pijn tijdens aanvallen te verminderen»

Avis professionnel de santé dr Alexandra Tjoux Paingone Qalm

Alexandra Tijoux

Diëtiste

“Na het testen van het Paingone Qalm apparaat in zowel curatieve als preventieve modus, beveel ik het 100% aan. Het biedt snelle verlichting van symptomen en verbetert de dagelijkse levenskwaliteit. Bovendien helpt het om overmatig medicijngebruik te beperken.”

Avis professionnel de santé dr Richard Demmers Paingone Qalm

Dr Richard Demmers

Huisarts

« Ik heb Paingone Qalm getest bij 5 patiënten, van wie er 4 overtuigd waren van het preventieve effect van het apparaat en het daarom hebben aangeschaft»

Avis professionnel de santé dr Caroline Harrang Paigone Qalm

Coraline Harrang

Osteopaat

« Ik heb Paingone Qalm getest, in de migraine crisisverlichtingsmodus, op enkele jonge volwassen patiënten. De elektrische stimulatie van de trigeminuszenuw heeft hun pijn goed verlicht»

Paingone Qalm

Verlicht en voorkomt migraine

Paingone Qalm is ideaal voor het verlichten EN VOORKOMEN van gewone en episodische migraine, migraine met aura en zelfs spanningshoofdpijn. .

De technologie is klinisch bewezen en het is gemakkelijk te gebruiken. 

  • Verlicht snel migraine zodra de eerste symptomen verschijnen
  • Vermindert de frequentie en intensiteit van migraine
  • Verstelbare intensiteiten (40 niveaus)
  • Verlicht op natuurlijke wijze en zonder medicatie
  • Draadloos en oplaadbaar
  • Licht en comfortabel
  • Kan aanvullend zijn op een behandeling
  • Hoofdband voor extra comfort en ondersteuning (inbegrepen)
  • Geschikt voor zwangere vrouwen

 

Oorspronkelijke prijs was: €149,00.Huidige prijs is: €99,00.