Meningen van gezondheidsprofessionals over Paingone Fllow

 

Ontdek hieronder de meningen van gezondheidsprofessionals over Paingone Fllow. Geen tegenprestatie werd hen aangeboden in ruil voor de publicatie van hun mening.

Dr Thomas Caudrelier

Vasculair geneeskundige

« Voor mensen die lijden aan zware en pijnlijke benen, raad ik het dagelijks gebruik van Paingone Fllow aan, vergezeld van regelmatige lichaamsbeweging. Deze technologie verbetert aanzienlijk de bloedcirculatie in de benen. »

Dr Jean Rinieri

Dr Jean Rinieri

Vasculair geneeskundige

« Ik had de gelegenheid om Paingone Fllow te testen bij een patiënt die leed aan gemengde aandoeningen (zoals erythermalgie), vooral aan spontane pijn in de benen buiten het lopen. Ze gebruikt het apparaat bijna dagelijks gedurende 25 minuten. Ze haalt er echt voordeel uit in termen van de frequentie van haar rust- en nachtpijn, wat wijst op een actie op de microcirculatie en zenuwuiteinden»

Dr Marie-Charlotte Cumin

Dr Marie-Charlotte Cumin

Vasculair geneeskundige

« De test van Paingone Fllow in de medische praktijk wordt zeer gewaardeerd door mijn patiënten die zich realiseren hoe eenvoudig het is om te gebruiken en het voordeel in termen van veneus comfort dat dit apparaat hen kan bieden»

Dr Cathy Claus

Dr Cathy Claus

Vasculair geneeskundige

«Zoals ik heb geconstateerd tijdens de test van Paingone Fllow bij mijn patiënten, stelt deze circulatiestimulator in staat om de veneuze terugkeer te bevorderen via een effectieve spiercontractietechnologie. Het is een intuïtief te gebruiken apparaat dat gemakkelijk in een dagelijkse routine kan worden geïntegreerd.»

Dr Carole Paillard

Dr Carole Paillard

Vasculair geneeskundige

« Naarmate de zomer nadert, vrezen velen elk jaar dat hun benen zullen opzwellen door de zomerse hitte. Dit fenomeen wordt veroorzaakt door de warmte die leidt tot een verwijding van de aders in de benen, die op hun beurt zorgen voor de veneuze terugkeer naar het hart.

Hierdoor stagneert het bloed, zwellen de benen op en worden ze pijnlijk. Enkele eenvoudige methoden kunnen helpen om uw pijn te verlichten: wandel een half uur per dag – bij koeler weer – ’s ochtends of ’s avonds, spoel uw benen ’s avonds af met koud water, hef uw benen op wanneer u zit, en gebruik de Paingone Fllow circulatiestimulator een half uur per dag om lichtheid in uw benen te voelen. »

mening doktor over paingone fllow

Dr Sophie Leborgne

Angioloog

« Paingone Fllow is effectief en wordt zeer gewaardeerd door patiënten die last hebben van zware benen en oedeem. »

mening dokter paingone fllow

Dr Bruno Rouquet

Angioloog

« De feedback van mijn patiënten op de Paingone Fllow circulatiestimulator, die als proef beschikbaar is gesteld, is erg goed. »

mening dokter paingone fllow

Dr Julien Dupuis

Angioloog

« Na het uitproberen van Paingone Fllow bij bepaalde patiënten, heb ik zeer goede feedback gekregen over de verbetering van hun levenskwaliteit. »

Avis professionnel de santé Paingone Fllow

Dr Marie-Pierre Sananes Daix

Vasculair geneeskundige

« Na het testen van het Paingone Fllow apparaat, waardeerden patiënten de eenvoudige bediening en het gemakkelijke gebruik van het apparaat. Het effect is gunstig, vooral voor inactieve mensen die niet in staat zijn om lange wandelingen te maken.»

Avis professionnel Paingone Plus

Dr Fiona Deseure

Huisarts

« Ik had de gelegenheid om Paingone Fllow te laten testen door twee patiënten die pijnlijke symptomen in hun benen hadden als gevolg van een slechte bloedcirculatie, verergerd door een zeer sedentaire levensstijl. Deze mensen waren tevreden met de verlichting die het bood. Tegelijkertijd kreeg ik ook feedback van een sportieve patiënt die het apparaat gebruikte voor sportherstel, en hij was ook tevreden.»

Paingone Fllow Expert

Paingone
Fllow Expert

Oorspronkelijke prijs was: €359,00.Huidige prijs is: €279,00.

✓ 150 intensiteitsniveaus
✓ 25 geoptimaliseerde golfvormen
✓ Oplaadbare batterij
✓ Arthro-Fllow elektroden meegeleverd
✓ TENS elektroden meegeleverd

Paingone Fllow

Paingone
Fllow

349,00

✓ 150 intensiteitsniveaus
✓ 25 geoptimaliseerde golfvormen
✓ Oplaadbare batterij
✓ TENS elektroden meegeleverd

Paingone Fllow Lite

Paingone
Fllow Lite

Oorspronkelijke prijs was: €299,00.Huidige prijs is: €199,00.

✓ 150 intensiteitsniveaus
✓ 25 geoptimaliseerde golfvormen
✓ Beste prijs-kwaliteitverhouding