Meningen van gezondheidsprofessionals over Paingone Aegis

 

Ontdek hieronder de meningen van gezondheidsprofessionals over Paingone Aegis. Er is hen niets aangeboden in ruil voor het publiceren van hun mening.

Avis professionnel de santé Paingone Aegis

Sébastien Chevron

Fysiotherapeut

” Ik heb het Paingone Aegis apparaat volledig geïntegreerd in mijn therapeutische protocollen. Ik had de kans om zeer effectieve snelle verlichting te observeren, vooral voor aanhoudende pijn, waardoor sommige van mijn patiënten weer konden genieten van hun hobby’s. Wat betreft het gebruik, het kan niet eenvoudiger!”

Avis professionnel de santé Paingone Aegis

Dr Fabrice Goossens

Anesthesist-pijnarts

” Ik raad Paingone Aegis aan voor mijn patiënten om hun chronische rugpijn te verlichten, met name lage rugpijn, nekpijn en pijn in het trapeziusgebied. Mijn patiënten zijn zeer tevreden en ik ook.”

Avis professionnel de santé Paingone Aegis

Delphine Lassoie et Nancy D’Hulster

Pijnverpleegkundigen

” We hebben goede feedback gekregen over de effectiviteit van Paingone Aegis na het uitlenen van het apparaat aan patiënten en medisch personeel met rugpijn. Het is een mooie, niet-medicamenteuze aanvulling op eventuele behandelingen.”

Avis professionnel de santé docteur Martin Canty Paingone Aegis Paingone XL

Martin Canty

Osteopaat

” Na het testen van Paingone XL en Paingone Aegis, meldden patiënten mij een snelle verlichting van hun pijnlijke aanvallen, wat leidde tot een beter welzijn. Het feit dat de apparaten praktisch en gemakkelijk te gebruiken zijn, stelt hen gerust en stelt hen ook in staat om hun medicijninname te verminderen. “

Paingone Aegis

Verlicht rugpijn

Paingone Aegis is ideaal voor het verlichten van rugpijn zonder medicatie. Dit medische klasse 2A apparaat, klinisch bewezen, is specifiek ontworpen om zich aan te passen aan de boven- en onderrug.

Paingone Aegis kan effectief zijn voor aanhoudende rugpijn, pijn langs de wervelkolom, lage rugpijn en andere rugpijnen.

  • XXL elektrode (24cm)
  • 16 intensiteitsniveaus
  • Verschillende pulsmodi
  • Continu gebruik gedurende 15 minuten
  • Snel, eenvoudig en discreet
  • Oplaadbare batterij
  • Télécommande
  • 30 dagen tevreden of geld terug

 

Oorspronkelijke prijs was: €99,90.Huidige prijs is: €79,00.