Gebruikersbeoordelingen over Paingone Qalm

 

Ontdek hieronder de beoordelingen van Paingone Qalm-gebruikers. Velen gebruiken al Paingone Qalm om hun migraine te voorkomen en te verlichten en zijn tevreden.

Avis utilisateur Paingone Qalm

Julie-Karine

★★★★

“Ik neem mijn Paingone Qalm overal mee naartoe. Het is erg handig. Elke keer als ik voel dat een migraine opkomt, gebruik ik het zo snel mogelijk om de migraine te stoppen. Door veel water te drinken, hoef ik geen medicijnen meer te nemen. Ik ben zo blij!”

Avis utilisateur Paingone Qalm

Alicia

★★★★★ 

” “Paingone Qalm stelt me in staat om verlicht te worden waar ik ook ben. Ik kan doorgaan met mijn dagelijkse activiteiten, zelfs als ik migraine heb.” “

Avis d'utilisateur Paingone Qalm

Marie Christine

★★★★

” “Als iemand die al jaren ernstige migraine heeft, had ik het geluk om Paingone Qalm te ontdekken. Ik gebruik het minimaal 20 minuten per dag en als ik migraine heb, draag ik het de hele avond. Het is super eenvoudig te gebruiken: kies de gewenste intensiteit en de migraine kalmeert. Dankzij de “basisbehandeling” modus worden mijn migraineaanvallen minder frequent. Ik raad het ten zeerste aan voor mensen met migraine. “

avis estelle warrior

Estelle

★★★★

” “Dankzij Paingone Qalm kan ik mijn migraines gemakkelijk verlichten! En met de preventiemodus van het Qalm-apparaat kan ik mijn toekomstige migraines voorkomen!”

avis Gariné warrior

Gariné

★★★★★ 

” Paingone Qalm helpt me mijn migraines gemakkelijk te verlichten. Ik hou van het Qalm-apparaat omdat ik het overal mee naartoe kan nemen! Ik heb ook mijn inname van pijnstillers kunnen verminderen “

avis Laura warrior

Laura

★★★★

” Met het Paingone Qalm-apparaat kan ik mijn migraines gemakkelijk verlichten, waar ik ook ben! Sinds ik het gebruik, is de frequentie van mijn migraines afgenomen.”

avis Jeanne Warrior

Jeanne

★★★★

“Dankzij het Paingone Qalm-apparaat heb ik het optreden van nieuwe migraines aanzienlijk verminderd.”

 avis Marie Warrior

Marie

★★★★★ 

“Ik gebruik Paingone Qalm om mijn migraines te voorkomen en te verminderen. Ik hou van dit product omdat het een natuurlijke, niet-medicamenteuze oplossing is. Het helpt echt om mijn migraines te kalmeren.”

avis juliette warrior

Juliette

★★★★

“Met Paingone Qalm kon ik stoppen met mijn gebruikelijke behandelingen! En ik heb het aantal migraines aanzienlijk verminderd “

avis Laurane warrior

Laurane

★★★★

” Sinds ik Paingone Qalm gebruik, kan ik mijn ernstige migraine-aanvallen beter beheren. Ik kan ook dagelijks mijn migraines voorkomen. Het Paingone Qalm-apparaat richt zich volledig op de pijn. “

avis séverine warrior

Severine

★★★★★ 

“Met Paingone Qalm kan ik mijn migraines kalmeren en mijn medicijninname verminderen! Het is geweldig!”

avis Emilie warrior

Emilie

★★★★

” Paingone Qalm heeft de frequentie van mijn migraines verminderd dankzij de preventiemodus. Ik heb ook mijn medicijninname verminderd en heb een beter levensritme!”

avis Miren warrior

Miren

★★★★

“Als chronische migraine-patiënt probeerde ik Paingone Qalm als alternatief voor medicijnen. Na 9 maanden dagelijks gebruik van de preventiemodus (20 minuten elke avond) is het aantal van mijn aanvallen gedaald van 22 naar 9 per maand. Dankzij Paingone Qalm voel ik me weer levendig!”

avis Eladia warriors

Eladia

★★★★★ 

“Ik gebruik Paingone Qalm nu iets meer dan een week. De eerste sensaties waren bijzonder, maar geleidelijk aan raakte ik eraan gewend. Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken. En de korte video’s zijn erg handig voor het eerste gebruik.”

avis Eladia warriors

Alice

★★★★★ 

“Sinds ik Paingone Qalm gebruik, kan ik echt alles doen wat ik wil. Bovendien verlicht het mijn migraine, waar ik ook ben!”

avis Miren warrior

Edith

★★★★

“Mijn migraine wordt effectief verlicht. Ik vind het geweldig dat het niet verslavend is en zonder medicijnen werkt. Het vermindert niet alleen mijn migraine, ik gebruik het ook om mijn stressniveau te verlagen. En ik kan het overal gebruiken, het is super handig!”

avis Eladia warriors

Rosalie

★★★★★ 

“Ik gebruik Paingone Qalm preventief! Ik heb veel last van migraine en het helpt om aanvallen te voorkomen, en als ik er een krijg, verlicht het de pijn direct.”

avis Eladia warriors

Claude

★★★★★ 

“Wanneer ik voel dat er een migraine opkomt, zet ik mijn Paingone Qalm op, en het kalmeert de pijn onmiddellijk.”

avis Miren warrior

Florence

★★★★

“Ik hou van het principe van Paingone Qalm, zonder medicatie, zonder verslaving, het is echt top. En het werkt echt goed om mijn migraine te verlichten.”

avis Eladia warriors

Dorian

★★★★★ 

“De Paingone Qalm helpt me als ik migraine heb, het verlicht de pijn goed!”

avis Eladia warriors

Lauranne

★★★★★ 

“Sinds ik Paingone Qalm gebruik, kan ik mijn ernstige migraine beter beheren, en kan ik het dagelijks voorkomen. Het Paingone Qalm apparaat richt zich volledig op de pijn.”

avis Miren warrior

Natascha

★★★★

“Ik lijd aan zeer ernstige migraine, en ik ben blij dat ik een natuurlijke oplossing heb gevonden om het te verlichten.”

avis Eladia warriors

Laura

★★★★★ 

“Sinds ik de paingone gebruik, zie ik een echte verandering in spanningshoofdpijn, ik neem geen pillen meer voor deze pijn, ik gebruik de paingone 20 minuten elke avond wat mij enorm verlicht en mij helpt ontspannen. Wat betreft migraine, heb ik een afname van de intensiteit opgemerkt, ik kan werken en mijn activiteiten tegelijkertijd uitvoeren ondanks de pijn. Ik raad dit apparaat ++++ aan!!”

avis Eladia warriors

Jennifer

★★★★★ 

“Ik gebruik nu een maand qalm, ik heb de dagelijkse functie en de crisisfunctie kunnen testen. Het heeft me door een crisis heen geholpen. Ik denk dat ik doorga met qalm, het is handig, klein, effectief in zijn kleine doosje. Sterkte met de migraine en ik hoop dat qalm je zal helpen!”

avis Miren warrior

Gwen

★★★★

“Na een maand intensief gebruik (de warme maanden zijn de ergste voor mij wat betreft migraine), kan ik zeggen dat het mijn dagelijkse bondgenoot is geworden. Voorheen slikte ik mijn pillen Doliprane en andere, en zelfs dat werkte niet altijd. Nu start ik een sessie en ik voel me snel beter! Nogmaals bedankt voor het uitvinden van dit kleine juweeltje!”

avis Eladia warriors

Natacha

★★★★★ 

“Ik ben uitermate tevreden met Qalm! Ik test het nu dagelijks sinds 4 dagen en het heeft mijn dagelijks leven, dat vol was van migraine, radicaal veranderd. Het preventieve programma is prachtig en het “actieve” programma is net zo goed.”

avis Eladia warriors

Manon

★★★★★ 

“Ik gebruik het dagelijks preventief en als crisisbehandeling wanneer de eerste symptomen verschijnen. Het is slechts 3 weken en de dagelijkse pijnen waar ik zo lang last van had zijn nu slechts een slechte herinnering. Ik kan 4/5 dagen zonder crisis doorbrengen, wat fenomenaal is voor mij! Geen twijfel mogelijk dat het zal blijven verbeteren.”

Paingone Qalm

Verlicht en voorkomt migraine

Paingone Qalm is ideaal voor het verlichten EN VOORKOMEN van gewone en episodische migraine, migraine met aura en zelfs spanningshoofdpijn. .

De technologie is klinisch bewezen en het is gemakkelijk te gebruiken. 

  • Verlicht snel migraine zodra de eerste symptomen verschijnen
  • Vermindert de frequentie en intensiteit van migraine
  • Verstelbare intensiteiten (40 niveaus)
  • Verlicht op natuurlijke wijze en zonder medicatie
  • Draadloos en oplaadbaar
  • Licht en comfortabel
  • Kan aanvullend zijn op een behandeling
  • Hoofdband voor extra comfort en ondersteuning (inbegrepen)
  • Geschikt voor zwangere vrouwen

 

149,00