Gebruikersbeoordelingen over Paingone Fllow

 

Ontdek hieronder de meningen van Paingone Fllow gebruikers. Velen gebruiken al Paingone Fllow om hun zware en pijnlijke benen te verlichten en zijn tevreden.

Bram with paingone Fllow

Bram

★★

” Een echt effectief apparaat. Goed gedaan! “

Carine with paingone Fllow

Carine

★★

” Paingone Fllow helpt mijn benen te verlichten na een werkdag, verlicht mijn knieartrose en andere pijnen dankzij de TENS en Arthro-Fllow elektroden. “

Chantal with paingone Fllow

Chantal

★★

” Dankzij Paingone Fllow heb ik een betere bloedcirculatie in mijn benen en voelen ze lichter aan.”

avis karine paingone fllow

Karine

★★

“Dankzij Paingone Fllow verminder ik de pijn in mijn benen. Bovendien is het erg handig omdat ik het op vakantie kan meenemen!”

Avis Jean-Luc warrior

Jean-Luc

★★

” Dankzij Paingone Fllow verlicht ik mijn zware benen en krampen. Ik gebruik ook de TENS elektroden om mijn schouderpijn te verlichten tijdens mijn Paingone Fllow sessie. En dat alles zonder medicatie. “

Avis Djamila warrior

Djamila

★★

“In het begin, omdat ik schroeven en platen in mijn been had geïmplanteerd, was ik een beetje bang om Fllow te gebruiken. Het Paingone team stelde me gerust, ik verhoogde geleidelijk de intensiteit van Fllow en voelde al snel de voordelen! Sinds ik het gebruik, merk ik dat mijn benen lichter en minder gezwollen zijn.

avis Linda warrior

Linda

★★

” Dankzij Paingone Fllow heb ik geen zware en pijnlijke benen meer, noch enige pijn in mijn heupen. Paingone Fllow heeft mijn levenskwaliteit verbeterd! Ik kan nu wandelen met mijn hond.”

avis Michèle warrior

Michèle

★★

” Sinds ik Paingone Fllow gebruik, heb ik de frequentie van mijn krampen verminderd. Ik word ’s nachts niet meer wakker. Mijn pijn is echt verminderd.”

avis mari de Michèle warrior

Michèle’s echtgenoot

★★

“Met Paingone Fllow heb ik mijn mobiliteit verbeterd, ik kan langer lopen zonder me moe te voelen! Ik heb geen krampen meer in mijn benen. Ik kan eindelijk rustig slapen.

Avis Andy warrior

Andy

★★

“Ik ben blij dat ik Paingone Fllow heb omdat ik het overal mee naartoe kan nemen dankzij de oplaadbare batterij. Ik heb de frequentie en pijn van mijn nachtelijke krampen verminderd. Ik kan nu de hele dag op mijn werk staan zonder dat mijn benen zwaar en pijnlijk aanvoelen.”

Avis Christelle warrior

Christelle

★★

“Sinds ik Paingone Fllow heb gekocht, zijn mijn benen minder zwaar en pijnlijk. Ze zijn lichter en minder gezwollen. Dankzij de TENS elektroden kan ik mijn neuropathische pijn verlichten. Het leuke extraatje is de voetbedekking die mijn voeten warm houdt.”

avis Gerda warrior

Gerda

★★

“Dankzij Paingone Fllow verlicht ik dagelijks mijn zware en pijnlijke benen. Ik heb mijn mobiliteit zonder pijn teruggevonden. Ik kon mijn dagelijkse wandeling hervatten en vond een actiever leven. Dit zorgt ervoor dat ik ’s nachts niet wakker word!”

avis Delphine warrior

Delphine

★★

“Ik lijd aan chronische pijn, het Fllow apparaat helpt me mijn pijn te verminderen. Door het een half uur per dag te gebruiken, voel ik mijn benen minder zwaar en minder pijn in mijn voeten. De Fllow heeft ook mijn bloedcirculatie verbeterd.”

avis Christine warrior

Christine

★★

“Ik heb mijn welzijn bondgenoot voor mijn benen gevonden! Het is prettig om Paingone Flow te gebruiken omdat het praktisch en licht is. Het helpt me mijn krampen te verminderen en lichte benen te hebben. Ik heb geen pijn meer in mijn knieën. Naast het verlichten van mijn benen, stelt Paingone Flow me in staat om elke dag een ontspanningsmoment te hebben.”

avis Dominique warrior

Dominique

★★

“Ik had de kans om Paingone Fllow te testen. Dit apparaat is geweldig. Maar ik heb nog niemand gevonden om de video te maken… Ik voel me veel beter in mijn benen. Het lichte tintelende gevoel is niet storend, en de kuitcontracties doen helemaal geen pijn. Ik gebruik het soms twee keer per dag en het doet me echt goed. Bedankt voor het sturen, ik zal zo snel mogelijk een video maken.”

avis Véronique warrior

Véronique

★★

“Dankzij mijn Paingone merkte ik een echte verbetering op door het 30 minuten te gebruiken na mijn werk en 30 minuten later. Echt geluk! Het heeft ook tens die ik gebruik voor mijn pijnlijke schouders. Ten slotte kocht ik de draagtas om het overal mee naartoe te nemen. Een investering, ja, maar snel terugverdiend en ik raad het ten zeerste aan.”

Avis Marie Paule warrior

Marie Paule

★★

“Ik gebruik mijn apparaat 30 minuten per dag, het is gemakkelijk te gebruiken. Ik raad het aan in mijn omgeving. Ik voel een vermindering van de pijn in mijn benen. Ik loop gemakkelijker.”

Avis Sonia warrior

Sonia

★★

“Sinds ik Paingone Fllow regelmatig gebruik, loop ik gemakkelijker en voel ik dat mijn benen minder zwaar zijn. Bovendien is het zeer gebruiksvriendelijk.”

avis Dominique warrior

Dominique

★★

“Het is een geweldig apparaat om de benen te verlichten! Het verlicht ook mijn rug en knieën. Ik beveel het aan bij mijn vrienden en familie.”

avis Joël warriors

Joël

★★

“Ik ben erg blij dat ik van dit accessoire kan profiteren dat me vanaf het eerste gebruik welzijn, verlichting en sereniteit heeft gebracht. Het instellen van de stimulatie-intensiteit en de gebruikstijd zijn zeer eenvoudig en intuïtief.”

avis Joëlle warrior

Joëlle

★★

“Mijn kinderen gaven me de Paingone Fllow voor mijn flebitis en zware benen. Ik gebruik het elke dag en mijn benen zijn veel beter. Ik raad het ten zeerste aan omdat het echt goed doet.”

avis Jennifer warrior

Jennifer

★★

“Na 1 maand testen op het Paingone Fllow lite apparaat begin ik minder pijn te hebben in mijn knieën. Ik lijd aan artrose.”

avis Jamal warrior

Jamal

★★

“Ik ben ongelooflijk tevreden! Een levensverandering, zowel voor mijn benen als voor mijn rug!”

avis Ilya warrior

Ilya

★★

“Ik ben zeer tevreden, ik merkte een grote verbetering op in korte tijd.”

Paingone Fllow Expert

Paingone
Fllow Expert

Oorspronkelijke prijs was: €359,00.Huidige prijs is: €279,00.

 ✓ 150 intensiteitsniveaus
✓ 25 geoptimaliseerde golfvormen
✓ Oplaadbare batterij
✓ Arthro-Fllow elektroden meegeleverd
✓ TENS elektroden meegeleverd

Paingone Fllow

Paingone
Fllow

349,00

✓ 150 intensiteitsniveaus
✓ 25 geoptimaliseerde golfvormen
✓ Oplaadbare batterij
✓ TENS elektroden meegeleverd

Paingone Fllow Lite

Paingone
Fllow Lite

Oorspronkelijke prijs was: €299,00.Huidige prijs is: €199,00.

✓ 150 intensiteitsniveaus
✓ 25 geoptimaliseerde golfvormen
✓ Beste prijs-kwaliteitverhouding