Home » Nek- en schouderpijn

Verlichting van nek- en schouderpijn

Nek- en schouderpijn, die vele oorzaken kan hebben, veroorzaakt ongemak en maakt dagelijkse activiteiten pijnlijk. Deze pijnen worden vaak gekenmerkt door gevoelloosheid en stijfheid, waardoor de nek en de schouders niet vrij kunnen bewegen.

Verwante video’s

Onze video’s helpen u te begrijpen hoe u onze producten moet gebruiken om nek- en schouderpijn op de juiste en meest effectieve manier te behandelen.

Verwante FAQ

Om uw vragen over rugpijn te beantwoorden, volgen hier enkele vragen en antwoorden. Aarzel niet om ons een e-mail te sturen (paingone@distec.be) als u nog andere vragen hebt, wij zullen proberen u zo goed mogelijk te beantwoorden.

 • Wat veroorzaakt nek- en schouderpijn?

  De nek en de schouders kunnen om vele redenen pijnlijk zijn. De pijn kan in het hele bovenlichaam gevoeld worden. Er zijn verschillende soorten nekpijn die dit soort pijn kunnen verklaren (artrose van de nekwervels, torticollis, cervicale verstuiking, enz.)

 • Hoe nek- en schouderpijn voorkomen?

  Hier zijn enkele goede gewoonten om aan te nemen in geval van nekpijn:

  • Zorg voor een goede houding (recht hoofd en rug);
  • Vermijd plotselinge bewegingen;
  • Vermijd druk op de nek;
  • Doe kleine oefeningen met het hoofd om spanning los te laten;
  • Raadpleeg een specialist in geval van aanhoudende pijn.
 • Wie zijn de mensen die het meest last hebben van nek- en schouderpijn?

  Sommige mensen die een beroep uitoefenen dat het bovenlichaam zwaarder belast, hebben de neiging nek- en schouderpijn te ontwikkelen.

  We mogen ook niet vergeten dat ons hoofd voortdurend op onze nek en schouders rust en dat repetitieve bewegingen tot spanning kunnen leiden.

  Artrose en hernia zijn ook de meest voorkomende oorzaken van dit soort pijn.

 • Hoe kan pijn in nek en schouders worden verlicht?

  Er zijn een aantal manieren om nek- en schouderpijn te verlichten, zowel met als zonder medicijnen. Sommige geneesmiddelen hebben bijwerkingen en zijn verslavend, waardoor sommige mensen op een natuurlijke manier verlichting willen krijgen. Elektrostimulatie is één manier om dit te doen. Paingone biedt verschillende producten aan om dit soort pijn te verlichten door middel van transcutane elektrische stimulatie (TENS). Het is een natuurlijke en doeltreffende oplossing. Ontdek al onze producten voor de verlichting van nek- en schouderpijn.

Paingone Warriors


Catherine C

“Verlicht mijn pijn aanzienlijk.”

Catherine C

Chantal L

“Zeer eenvoudig in gebruik en pijn sterk verminderd.”

Chantal L

Christain B

“Super effectief, ik heb pijn in mijn rug, rechterbeen en nek. Paingone verlicht mijn pijn heel snel. Aanbevolen voor mensen die last hebben van rugpijn, benen, nek etc.”

Christain B

Weet u nog niet wat u nodig hebt?

Of bel ons vandaag nog op
het nummer 0800 954 1666