Home » Knieën & Heupen

Verlicht uw knie- en heuppijn

Knie- en heuppijn kunnen verband houden met verschillende aandoeningen zoals artrose. Dit kan intense pijn, ongemak bij beweging en zelfs barsten veroorzaken.

Verwante video’s

Onze video’s helpen u te begrijpen hoe u onze producten moet gebruiken om de pijn in uw knieën & heupen op de juiste en meest effectieve manier te behandelen.

Verwante FAQ

Om uw vragen over rugpijn te beantwoorden, volgen hier enkele vragen en antwoorden. Aarzel niet om ons een e-mail te sturen (paingone@distec.be) als u nog andere vragen hebt, wij zullen proberen u zo goed mogelijk te beantwoorden.

 • Wat veroorzaakt knie- en heuppijn?

  Er kunnen veel redenen zijn voor knie- en heuppijn. Deze twee gebieden zijn immers hoofdzakelijk gewrichten en staan dus onder constante druk. De meest voorkomende oorzaken zijn veroudering, letsel en zelfs stress. Toch kunnen specifieke pathologieën (artrose, peesontsteking, ontstekingsreuma, enz.) deze pijnen veroorzaken. Bij aanhoudende pijn is het altijd raadzaam een specialist te raadplegen.

 • Hoe kunnen knie- en heuppijn worden voorkomen?

  Om dit soort pijn te voorkomen, volgen hier enkele tips:

  • Behoud een gezond gewicht;
  • Doe regelmatig aan lichaamsbeweging;
  • Vermijd repetitieve bewegingen;
  • Als gewrichtspijn in de familie voorkomt, moet u de toestand van uw gewrichten laten controleren door een specialist.
 • Hoe kan ik pijn in knie en heup verlichten?

  Aangezien medicatie niet de beste langetermijnoplossing is, bestaan er meer natuurlijke oplossingen, zoals elektro-stimulatie. Paingone biedt verschillende producten aan om knie- en heuppijn te verlichten met behulp van transcutane elektrische neurostimulatie (TENS). Het is een natuurlijke en doeltreffende oplossing. Ontdek al onze producten die dit soort pijn helpen verlichten.

Paingone Warriors


Catherine C

“Verlicht mijn pijn aanzienlijk.”

Catherine C

Chantal L

“Zeer eenvoudig in gebruik en pijn sterk verminderd.”

Chantal L

Christain B

“Super effectief, ik heb pijn in mijn rug, rechterbeen en nek. Paingone verlicht mijn pijn heel snel. Aanbevolen voor mensen die last hebben van rugpijn, benen, nek etc.”

Christain B

Weet u nog niet wat u nodig hebt?

Of bel ons vandaag nog op
het nummer +32 67 87 48 00