Home » Onze Blog » Paingone – de volgende generatie TENS-technologie.
Paingone – de volgende generatie TENS-technologie.
09/02/2022

Paingone – de volgende generatie TENS-technologie.

Natuurlijke pijnverlichting ondersteund door de nieuwste generatie TENS-technologie.

Paingone gebruikt de nieuwste generatie TENS (transcutane elektrische neurostimulatie) om uw pijn op een natuurlijke manier te verlichten.

Met deze nieuwe generatie TENS-technologie maakt Paingone natuurlijke pijnbestrijding toegankelijker. Zonder draden of kleverige pads zijn Paingone pennen zeer eenvoudig in gebruik.

Paingone heeft meer dan 1,9 miljoen mensen over de hele wereld geholpen en biedt een natuurlijke en gebruiksvriendelijke oplossing, waar u ook bent.

Wat is transcutane elektrische neurostimulatie?

Afgekort als TENS, is de technologie gebaseerd op het principe van elektrische stimulatie die pijnverlichting biedt. Een Noord-Amerikaanse neurochirurg, genaamd Clyde Norman Shealy, wordt algemeen erkent voor het ontwikkelen van deze technologie.

Het gebruik van elektrische stimulatie om pijn te verlichten gaat millennia terug. De arts van een Romeinse keizer, Scribonius Largus, meldde pijnbestrijding toen hij op een elektrische vis stond in het jaar 63 AD.

Meer recentelijk is TENS een wereldwijd gebruikte technologie geworden voor natuurlijke pijnverlichting. Het is zelf door de NHS (National Health Survice, UK) aanbevolen voor het helpen van pijnverlichting bij patiënten die lijden aan aandoeningen zoals artrose.

S kan ook helpen pijn te verminderen bij mensen met:

 • Menstruatiepijn
 • Bekkenpijn veroorzaakt door endometriose
 • Kniepijn
 • Nekpijn
 • Rugpijn
 • Pijn veroorzaakt door sportblessures
 • Kan worden gebruikt tijdens de bevalling

Hoe werkt het

Een apparaat voor transcutane elektrische zenuwstimulatie werkt, zoals de naam al doet vermoeden, door milde elektrische stromen door de huid (transcutaan) af te geven.

Wanneer u het apparaat toepast op het pijnlijke gebied, levert het een kleine elektrische stroom. Stimulatie voorkomt dat pijnsignalen naar de hersenen overgaan zodat je geen pijn meer voelt. Bovendien maakt deze stimulatie het mogelijk om endorfine (een pijnstillende stof op natuurlijke wijze geproduceerd door het lichaam) te leveren aan de pijnlijke plaats, die de pijn verder zal verminderen en de spieren zal ontspannen.

Bijwerkingen

De Paingone-pen en andere producten vereisen geen gebruik van medicijnen of ander materiaal dat schade kan veroorzaken.
Het heeft vrijwel geen bijwerkingen en kan zo vaak als gewenst worden gebruikt.

Waar op het lichaam kan het gebruikt worden?

De Paingone-pen en andere Paingone-producten kunnen worden gebruikt op verschillende delen van uw lichaam. U kunt het assortiment onder andere gebruiken om ongemak te verlichten in:

 • Nek
 • Schouder
 • Rug
 • Benen en armen
 • Spieren
 • Gewrichten, polsen, knieën, vingers

Hoe TENS gebruiken

De Paingone Pen gebruikt een simpele TENS-technologie. Door het innovatieve en minimalistische ontwerp kunt u de pen direct gebruiken op het gebied waar u pijn ervaart en verlichting vinden door 30 tot 40 keer op een knop te klikken. (Of houd de knop ingedrukt voor 30 seconden met de automatische versie).

Elke klik geeft een klein elektrische impuls aan uw huid en de omliggende zenuwen. Dit kan niet alleen pijnsignalen onderscheppen, maar ook de afgifte van endorfines stimuleren.

Paingone – de volgende generatie TENS-technologie.

Voor veel mensen is het continue gebruik van pijnstillers niet de beste manier om pijn te bestrijden. Een duidelijk medicijn-vrij alternatief is beschikbaar met ons Paingone assortiment.

Met deze producten kunt u sommige artritissymptomen verlichten en de mobiliteit in uw gewrichten verbeteren. De TENS-technologie van Paingone is gebasseerd op de traditionele zenuwstimulatietherapie, waardoor mensen pijn in specifieke gebieden, thuis of elders kunnen verlichten.

Ontdek Onze Paingone Pen Producten